Концерт в „Кино Кабана“ – 03.10.2021

„София госпъл хор“ завладя публиката със силата на музиката по време на концерта си „Stand Up”, състоял се на 3 октомври в столичния клуб „Кино Кабана“.
В репертоара си „София госпъл хор“ включиха песни от различни периоди на развитието на госпъл музиката, започвайки от истинските класики като Oh, happy day и Jericho, преминавайки през нежните песни като Total Praise, You Raise Me Up и завършвайки с популярни госпъл парчета от 20 и 21 век, и така отговориха на очакванията на всеки гост.
Няма да е преувеличено да кажем, че публиката, която изпълни клуба на максимум, от началото до края на коцерта пееше заедно с изпълнителите. От една страна, парчетата бяха познати и близки на всеки, като всички хористи вложиха сърце и душа в тяхното изпълнение. А от друга страна, харизмата на солистите завладя настроението на всички . За колорита на коцерта допринесоха солистите от Стивън Ачикор, участниците в новия сезон на „Гласът на България“ Наташа Андреу и Константин Томов, популярното трио от същия формат „Тринити“, както и прекрасните български изпълнители Дима Мороз, Дани Балевска, Йоана Стоянова.
С този концерт, който бе предшестван от дълга пауза, поради пандемията, „София госпъл хор“, под ръководството на Гери Балевска, доказа, че музиката може да служи не само за забавление, но и да вдъхновява, да трогва и да докосва сърца с посланието, което носи – послание за надежда, вяра и свобода.

Details

Дата
октомври 8, 2021

Коментари

Sofia Gospel Choir | Концерт в "Кино Кабана" - 03.10.2021 - Sofia Gospel Choir
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-773 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.1 vc_responsive"